V 1.5 Senast uppdaterad: 2020, 07 juli

Innehållsförteckning:

0. Sammanfattning

1. Generella användarvillkor

2. Användning av hemsidan

3. Ångerrätt

4. Ansvar och skadestånd

5. Intellektuell egendom

6. Integritetspolicy

7. Kontakta oss

 

0. Sammanfattning:

  • Du måste följa alla nedanstående villkor medans du vistas på denna hemsidan.

  • Du garanterar att det du gör på sidan följer applicerbara lagar.

  • Du garanterar att informationen du delar är sanningsenlig och laglig, i gengäld garanterar vi säker hantering av denna information.

  • SJF Printa3D äger allting som visas på sidan, inklusive sidan i sig. 

  • SJF Printa3D bär inget ansvar över skador eller olyckor som sker till följd av vistelse på eller användning av hemsidan eller dess tjänster.

  • SJF Printa3D förbehåller sig rätten att avböja, samt avbryta, vilken köporder som helst. Om pengar redan har betalats för denna order skall de betalas tillbaka i fullo.

1. Generella användarvillkor

1.1 Hemsidan https://www.printa3d.se/ (“hemsidan”) och dess innehåll är egendom av, och förvaltas av SJF Printa3D (“Företaget”) som är lokaliserat och etablerat på Såggatan 18C, 41458 Göteborg, Sverige.

1.2 Dessa användarvillkor gäller för ditt besök och reglerar din användning av hemsidan och gäller all information, och / eller tjänster som tillhandahålls dig på eller via denna webbplats. Genom att komma åt eller använda webbplatsen, bekräftar du att du har läst, förstått och samtycker till att vara bunden av dessa användarvillkor. Om du inte samtycker till användarvillkoren får du inte komma åt webbplatsen.

1.3 SJF Printa3D bibehåller sig rätten att när som helst göra ändringar på webbplatsen och i användarvillkoren. Ändrade användarvillkor tar effekt direkt vid publicering på webbplatsen, men har inte retroaktiv verkan. Vänligen kontrollera användarvillkoren som publiceras på denna webbplats regelbundet för att säkerställa att du är medveten om alla villkor som reglerar webbplatsen och informationen.

2. Användning av hemsidan

2.1. Information och tjänsterna som erbjuds av SJF Printa3D på hemsidan får endast användas av personer som kan forma lagligt bindande kontrakt under applicerbar lag. Detta innebär t.ex. att personer under 18 inte för göra köp utan sina föräldrars tillstånd, förutom med egentjänade pengar om personen är minst 16 år gammal.

2.2. Du garanterar att all information du skickar till webbplatsen är korrekt, sanningsenlig, laglig och inte överträder eller kränker tredje parts rättigheter. Du garanterar dessutom att du äger eller har rätt att skicka formgivning, ritningar, modeller eller prototyper som ska användas genom webbplatsen i syfte att få tjänster.

2.3. När du klickar "beställ" på sidan "https://www.printa3d.se/bestaell" ingår du i ett lagligt bindande kontrakt mellan SJF Printa3D och dig själv, där du är betalskyldig summan som visas i prisförslaget i enlighet med tidsramen som specifieras i fakturan SJF Printa3D skickar till dig, och SJF Printa3D är skyldiga att leverera dig specificerad modell i beställningen efter mottagen betalning. Om totalvärdet av dina beställda föremål inom 24h av beställningstiden underskrider 250kr så kommer 250kr + applicerbar frakt faktureras (alltså är minsta ordervärde = 250Kr). Alla priser är ex. moms.

2.4. Fraktkostnad tillkommer om totala ordervärdet understiger 1000kr. mer information om priser: Fraktvillkor

2.5. Rabatter, förutom mängdrabatten som automatiskt appliceras , kan inte kombineras om inte annat specifieras. Totala rabatten inklusive mängdrabatten för ej överskrida 50%. Om totala rabatten överskrider 50% sätts denna istället till 50%.

2.6. Om du inte följer användarvillkoren eller rimliga instruktioner från SJF Printa3D med avseende på din användning av webbplatsen, kan SJF Printa3D, efter egen diskretion och utan någon kompensation, neka dig ytterligare åtkomst till webbplatsen och dess tjänster.

2.7. SJF Printa3D förbinder sig inte till någon specifik leveranstid, då denna varierar mellan order till order.

3. Ångerrätt

Innan fakturan skickats kan köpet avbrytas utan kostnad. Efter att fakturan skickats (och således efter modellen har analyserats / förberetts) kan ordern avbrytas mot en administrationskostnad på 150Kr.

4. Ansvar och skadestånd

4.1. Webbplatsen och dess information är endast till för allmän informering och utgör inte definitiva råd. SJF Printa3D garanterar inte att webbplatsen och / eller informationen på den är fri från fel, defekter, eller att webbplatsen och / eller att informationen är korrekt och updaterad.

4.2. SJF Printa3D förbehåller sig rätten att avböja, samt avbryta, vilken köporder som helst. Om pengar redan har betalats för denna order skall de betalas tillbaka i fullo till köparen.

4.3. SJF Printa3D är under inga omständigheter ansvariga för någon skada, varken ekonomisk eller personlig, som uppstår till följd av eller i samband med din åtkomst eller användning av webbplatsen och informationen.

5. Intellektuell egendom

Alla rättigheter till denna webbplats och informationen på den ägs av SJF Printa3D. Alla rättigheter på webbplatsen och informationen som inte uttryckligen beviljas förbehålls, och ingen rätt, titel eller licens ges till dig, vare sig uttryckligen eller implicit.

6. Integritetspolicy

För att använda SJF Printa3Ds tjänster kommer du att behöva lämna viss information om dig själv när du gör en beställning. SJF Printa3Ds Integritetspolicy gäller för behandling av personlig information.

7. Kontakta oss

Om du har några frågor angående detta avtal, tveka inte att kontakta ossPrinta3D@outlook.com eller i live chatten här på sidan!

 
 
 
 

Användarvillkor